marți, 15 aprilie 2008

Pariuri pe Romania la Euro 2008

DailyBusiness anunta pariul Flamingo contra nationalei - retailerul a anuntat ca daca Romania va castiga Campionatul European de Fotbal atunci va returna banii celor care au cumparat LCD-uri, plasme si proiectoare pana la 17iunie.
Interesant mod de promovare, dar totusi sa fim realisti. Sansele sa castigam Euro 2008 sunt destul de mici.

Oricum, astept sa vad promovarea aditionala a acestei actiuni.

Hai Romania!

4 comentarii:

  1. =)) foarte tare.. se folosesc de 2 dintre cele mai mari slabiciuni ale noastre.. fotbalul si visarea.. ok visul nu este o slabiciune...dar acum depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile.. oricum trebuie sa recunosc ca mi se pare o metoda destul de interesanta de abordare a vanzarilor. chiar daca nu am experienta in acest domeniu, pot sa-mi dau cu parerea pentru ca asa cum ai spus in penultimul blog toti vindem si cumparam ceva cel putin la un moment dat.
    p.s: oricum nu cred ca vreunu din cei care au gandit campania crede ca o sa castige ceva Romania.. trist .. dar life goes on :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi sugereaza ceva british. Astia fac pariuri pe orice chestie. Am cautat pe Net ce sanse sunt acordate Romaniei pentru acest eveniment - cota este 1:41. Doar Austria are mai putin 1:101

    RăspundețiȘtergere
  3. ahh.. ce mandra sunt ca nu sunt austriaca :)))) who needs 5 stars sky resorts cand poate avea o cota de 1-41 la campionatele europene de fotbal :)) Da chiar.. si eu am observat faza cu pariurile la britanici, auzisem de un mos care pusese pariu ca o sa treaca de 101 ani.. and he won :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce i-au mai folosit banii? :)
    Probabil mostenire.

    RăspundețiȘtergere