miercuri, 24 septembrie 2008

Externalizarea functiilor cerebrale

"Janet Jackson face sex oral intr-un concert din ...". Vezi un titlu din asta pe vreun site. Pentru unii e deja un reflex pavlovian - hai sa facem clic sa vedem o super chestie. Nu inteleg cine poate crede ca ar nimeri sa vada un astfel de show, dar sa trecem peste asta. Cititorul dornic de senzatii tari(vizuale) intra si se apuca sa citeasca. Cand colo...placerea scade vertiginos...doamna doar a mimat. Adica a avut o coregrafie, nu va ganditi ca a facut ca un peste care a ajuns pe uscat.

Deja acest tip de jurnalism devine un fenomen - tot mai multi dintre "formatorii de opinie" nu mai prelucreaza informatia sau daca fac asta de obicei ii modifica subject line-ul/titlul: din forward bla bla transforma bla bla bla bla bla.
Gafa celor de la Antena 2 cu Mihaela Radulescu face parte din aceeasi categorie.
Care poate fi urmatorul pas? Sa ajungem in faza de rumegatoare linistite? Stim ca e o minciuna, ne asteptam la ea si nu ne deranjeaza. E in cotidian, ne-am obisnuit.

Era la moda in anii trecuti externalizarea operatiunilor firmelor. Un call center prin India, un birou de planificare in Romania etc.
Unii cred ca deja au trecut in faza urmatoare - te rog gandeste tu pentru mine. am multe altele de facut. Eu voi face doar clic.

Hai sa va testez - cine face click pentru a creste traficul la revista? Chiar face sex oral pe scena...va rog credeti-ma. Ma credeti, nu?
http://www.cancan.ro/2008-09-23/Janet-Jackson-a-facut-sex-oral-pe-scena.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu