marți, 8 ianuarie 2008

Motorina = benzina

Sau cel putin asa pare din punct de vedere al preturilor(sursa). Pana la urma, achizitia unui autoturism cu motor diesel se va justifica tot mai putin, doar prin diferenta de consum intre motoarele diesel si cele pe benzina.

E inca un exemplu de "ciudatenie" a economiei - chiar daca un produs e mai slab calitativ decat altul, atata timp cat exista cerere mare pentru el pretul acestuia poate sa creasca mai mult decat al celui mai bun.

Va amintiti cum se curatau podelele in scoli cu motorina inainte de 89?

Altfel, sa vedem cum va fi lumea acum fara Bill Gates la carma Microsoft :) Se retrage in iulie 2008 din toate functiile decizionale.

P.S.
1. Aseara am vazut "I am legend" cu Will Smith. Bunicel(mai multe despre el pe IMDB)
2. BNR a majorat dobanda de politica monetara. Creditele se vor scumpi(aflam din Cotidianul)

Un comentariu:

  1. stiai ca pretul real al unui baril de petrol de cea mai buna calitate este de 8 dolari?.. aint it funny? restul e profit, ceea ce explica evident de ce unii dintre cei mai bogati sunt arabii si rusii..cererea si disperarea oamenilor ca nu o sa mai avem in x ani rezerve de aur negru makes all the difference..
    eu evident ca o sa am o masina hibrid..pana atunci o sa avem planuri in bucuresti de "benzinarii electrice".. what can i say.. i like to dream :D

    --DIDI the Wise

    RăspundețiȘtergere