marți, 15 ianuarie 2008

Oh, Terente!

Cotidianul cel mai citit din Ro, Libertatea, continua campania de educare a populatiei. Aflam astazi despre restaurarea unui monument al neamului - jucaria lu' Terente.
Viitorul haiduc se pare ca nu a dus o viata amoroasa prea fericita - prima nevasta a murit de ciuma, iar a doua l-a....inselat. Oare omul nu se dezvoltase complet sau amantul grec era si mai dotat :) ?Oricum se pare ca atunci cand a iesit de la inchisoare, unde a fost arestat pe nedrept pentru injunghierea sotiei(citat din Libertatea - "desi ea nu a murit, jandarmii l-au legat pe sot si l-au dus la inchisoare"), Terente a devenit adevarat taur (se spune in articol). Restul e legenda, transformata in aberatii de catre reporterii din Libertatea.

In finalul articolului dupa partea de mituri si legende urmeaza rubrica "inapoi in realitate": in America lucrurile sunt oricum mult mai mari. Mai, dar astia sunt buni la absolut tot? :))

Aflam ca nemtii sunt mai tari decat noi si la reconditionare de penisuri. Normal, ar raspunde romanii carcotasi, ei au nevoie mai multa decat noi si s-au specializat (si) in asta. Probabil la fel si cu masinile - noi nu am avut nevoie, carutele ne-au fost suficiente.

Pentru cei interesati - articolul face parte din foiletonul "Sex cu polonicul" - intai s-a prezentat un studiu conform caruia romanii sunt foarte dotati(oare studiul s-a facut pe baza declaratiilor sau examinarilor medicale?), apoi fetele din baruri, coaforuri, discoteci(pe cand cele de la toaleta sau fabrici si uzine?) si-au dat cu parerea despre subiect, acum e Terente. Astept sa vad continuarea? Urmeaza niste vedete indraznete(a se citi dornice de publicitate/penibil)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu